Klantenservice

Verzending & bezorging
Verzending geschiedt alleen bij vooruitbetaling  ( IDEAL )  of bankoverschrijving. De verzendkosten bedragen € 8,60 incl BTW.
Privacy policy
Onze privacy policy kunt u hier nalezen >>
Retourneren & vervangen
Het is zeer belangrijk dat u uw AANKOOPFACTUUR/AANKOOPBON van RADIO ABÉ goed bewaard, zonder deze kunnen wij uw ruiling of retourname NIET in behandeling nemen. U hebt het recht om binnen 14 dagen na aankoop, zonder opgaaf van redenen de aankoopovereenkomst te ontbinden, en het aangeschafte product te retourneren .Dit is alleen mogelijk indien het aangeschafte product in 100 % nieuwstaat verkeert. De kosten gemaakt voor het retourneren komen volledig voor Uw rekening, na ontvangst van het aangeschafte product zullen wij het aankoopbedrag ( minus eventuele verzendkosten ) binnen een termijn van 14 dagen op uw rekening terugstorten. Uitgezonderd zijn: opruimingsartikelen, inruilproducten, demoproducten en speciaal voor u bestelde / aangepaste producten.
LET OP! Als u besluit om het product naar ons te retourneren, dient u de navolgende regels in acht te nemen: Het Product is 100 % in nieuwstaat, dus ongebruikt en onbeschadigd. Ook dient het product in de originele verpakking, inclusief alle handleidingen, kabels en andere toebehoren te worden teruggezonden. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissing die kunnen optreden tijdens het transport naar RADIO ABÉ te Rotterdam. Ook dient u de originele aankoopfactuur / aankoopbon van RADIO ABÉ mee te zenden, zonder dit bewijs nemen wij u aanvraag niet in behandeling.
Bestellen bij Radio Abe
Het is zeer belangrijk dat u uw AANKOOPFACTUUR/AANKOOPBON van RADIO ABÉ goed bewaard, zonder deze kunnen wij uw garantie / reparatie niet behandelen. Garantie op nieuwe apparatuur 6 of 12 maanden, afhankelijk van voorwaarden leverancier/producent.Op accu’s, oortelefoons, eindtransistors, en overige slijtagegevoelige onderdelen geldt een termijn van 90 dagen.Deze termijnen zijn van kracht mits apparatuur deskundig en volgens de handleiding / voorschriften zijn gebruikt, en geldig voor eventuele fabricagemankementen.